Sfeerbeeld YDOLO

Gedaan met kilo's afval

HUSKALOO is de eerste compacte & Eco-Friendly kattenbakvulling

  • 90x compacter dan klei kattenbakvulling
  • 90x minder zwaar
  • 100% natuurlijk
  • Fris & geurvrij
  • Stofvrij
Sfeerbeeld YDOLO

Save the planet - one cat at a time

Huskaloo, de toekomst van kattenbakvulling

Huskaloo is een geperste steen van gedehydreerde kokosnootschil. Dit is een natuurlijk bijproduct van kokosnoten die anders gewoon zou worden weggesmeten. 90% kleiner en lichter dan klei kattenbakvulling, Huskaloo is ook goedkoper en groener om te bewaren en te transporteren. 1 doos is de grote van een doos ontbijtgranen, bevat 8 “stenen” , genoeg voorraad voor 2 maanden voor 1 kat. Kokosnootschil is onwaarschijnlijk absorberend, natuurlijk hypoallergeen en natuurlijk resistent tegen bacteriën. Bevat geen stof en is veel zachter aan de poten. Huskaloo is composteerbaar en biologisch afbreekbaar. De volledige verpakking is recycleerbaar. Niets moet naar het stort. Dus het is lichter, groener, goedkoper en meer absorberend.

Hoe introduceren?

Belangrijk! Lees dit voor gebruik

Het welzijn van uw kat is het belangrijkste en het veranderen van kattenbakvulling naar een nieuw, ander type kan verwarrend voor hen zijn.
Uw kat associeert een bepaalde textuur aan zijn poten met de actie om naar het toilet te gaan. Ze zijn getraind om de kattenbak op die manier te gebruiken. Een verandering in hun gewone kattenbakvulling kan ervoor zorgen dat ze gestrest en verward raken en ertoe leiden dat ze zichzelf op de verkeerde plaats ontlasten. En dat wil niemand!

Mix it up!

Voeg Huskaloo gedurende meerdere dagen toe aan uw bestaande merk. Begin met het toevoegen van een kwart bak Huskaloo aan je oude nest en maak de mix elke dag meer Huskaloo-zwaar totdat je 100% Huskaloo bent. Met elke dag die voorbij komt wordt je kattenbak meer Huskaloo dan je oude merk en raakt je kat vertrouwd met dat zachtere, meer natuurlijke gevoel onder zijn poten. We raden je aan dit meer dan een week te doen – maar elke kat is anders. Sommigen kunnen zich onmiddellijk aanpassen, terwijl anderen langer kunnen duren.

Sfeerbeeld YDOLO

Hoe te gebruiken?

Zo gaat het lang mee

Je legt 1 of 2 “stenen” in de bak. Over elk verspreid je 20ml heel warm water en wacht je 30 sec. Zo komt deze een beetje los en kan je hem makkelijker verdelen over de bak.

hoe onderhouden?

Katten kiezen normaal hun plekje uit in de bak. Daarom is het belangrijk dat wanneer je de drolletjes er uit schept, je de vezels best even omwoelt in de bak. Zo meng je de reeds verzadigde met de onverzadigde vezels en blijft het absorptievermogen heel hoog en gaat de bak lang mee. De plasjes en geur worden zo optimaal geneutraliseerd.

Sfeerbeeld YDOLO

Ontdek ook deze merken:

Let's get social

Niets missen van onze gezonde voeding? Volg YDOLO op Instagram of Facebook

Icoon gratis levering | YDOLO - Echt gezonde voeding, snacks & supplementen voor honden & katten

Gratis bezorging vanaf € 49,95

Uw bestelling wordt gratis bezorgd bij bestelbedragen hoger dan € 49,95

Icoon snelle levering | YDOLO - Echt gezonde voeding, snacks & supplementen voor honden & katten

voor 16 u, vandaag verzonden

Besteld voor 16.00u? Dan wordt uw bestelling vandaag verzonden

Icoon veilige betaling | YDOLO - Echt gezonde voeding, snacks & supplementen voor honden & katten

Betaal veilig online

Betaal met een gerust hart online in onze veilige Mollie betaalomgeving

Icoon advies | YDOLO - Echt gezonde voeding, snacks & supplementen voor honden & katten

Gratis professioneel advies

Heeft u vragen of info? Wij zijn steeds bereikbaar op +32(0) 56 25 40 82

Close popup

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief van YDOLO! We houden je op de hoogte van (exclusieve) kortingen, de nieuwste items en nog veel meer!

    Inschrijven