Een filosofie gebaseerd op liefde & kwaliteit

Bij Ydolo tellen enkel kwalitatieve ingrediënten & grondstoffen

Waarom zouden we besparen op kwaliteit voor onze favoriete viervoeters, terwijl er geen dag voorbij gaat zonder dat zij hun liefde en trouw voor ons tonen? Te vaak worden we verleid door het esthetische, het fun gehalte aan een product en vergeten daarbij wat écht telt: kwalitatieve ingrediënten en grondstoffen.

Your dog & cat only live once

Wij maken van jouw hond of kat het gelukkigste dier ter wereld

Zoals onze beste vriend ons overspoelt met liefde en geluk en er telkens in slaagt een glimlach op ons gezicht te toveren, zo willen wij van hem of haar de allergelukkigste ter wereld maken. Vertrekkend vanuit de onvoorwaardelijke liefde voor onze trouwe viervoeter, gingen wij voor jou op zoek naar het beste van het beste.

Dat vind je vandaag terug in ons graanvrij assortiment van holistisch en hypoallergeen voer, pure vleessnacks, 100% natuurlijke koekjes, shampoos met wilde kruiden, die de gezondheid én het welzijn van jouw hond & kat centraal stellen. YDOLO: Your Dog & Cat Only Live Once, laten we ons dan ook samen inzetten om van dat leven het allerbeste te maken!

Nature’s quality for dogs & cats

Niet enkel kwaliteit, ook eerlijkheid & natuurlijkheid staan centraal in ons aanbod

Zelf streven we ernaar samen met ons gezin een gezond en duurzaam leven te leiden. Maar zeg nu zelf, maakt onze beste vriend niet evenveel deel uit van dat gezin? Puurheid, kwaliteit, natuurlijkheid, dat is nu net waar wij bij YDOLO zoveel belang aan hechten.

We werken uitsluitend met pure, zuivere, échte ingrediënten. Geen kunstmatige kleur of smaakstoffen. Zo hoef je zelf niet langer de kleine lettertjes te lezen, dat deden wij al voor jou, een eerlijk en duidelijk etiket zodat je echt weet wat er in zit. Onze merken onderscheiden zich bovendien van andere door hun focus op duurzaamheid en een eerlijke productie. Want net zoals we van onze beste vriend houden, houden we van de natuur!

Sfeerbeeld YDOLO

We’re not just any brand

Ydolo is niet zomaar een brand, het is een manier van leven

YDOLO is zo veel meer dan een brand, het is een manier van leven. Wij vinden het mentale welzijn van uw hond even belangrijk als zijn fysieke gezondheid, en dat zie je in onze producten.

Of het nu gaat om ons kwalitatief hondenvoer en snacks of om ons vegan shampoos, elk product vertrekt vanuit één centraal gegeven: de onvoorwaardelijke liefde van een baasje voor z’n trouwe viervoeter.

Sfeerbeeld YDOLO
Sfeerbeeld YDOLO | Echt gezonde voeding, snacks & supplementen voor honden & katten

Liever eerst proberen?

Vraag een proefbox aan
voor slechts € 4

Vul ons formulier in & ontdek onze overheerlijke en echt gezonde producten. Proefbox op maat volgens de info die we van je krijgen.

Let's get social

Niets missen van onze gezonde voeding? Volg YDOLO op Instagram of Facebook

Icoon gratis levering | YDOLO - Echt gezonde voeding, snacks & supplementen voor honden & katten

Gratis bezorging vanaf € 49,95

Uw bestelling wordt gratis bezorgd bij bestelbedragen hoger dan € 49,95

Icoon snelle levering | YDOLO - Echt gezonde voeding, snacks & supplementen voor honden & katten

voor 16 u, vandaag verzonden

Besteld voor 16.00u? Dan wordt uw bestelling vandaag verzonden

Icoon veilige betaling | YDOLO - Echt gezonde voeding, snacks & supplementen voor honden & katten

Betaal veilig online

Betaal met een gerust hart online in onze veilige Mollie betaalomgeving

Icoon advies | YDOLO - Echt gezonde voeding, snacks & supplementen voor honden & katten

Gratis professioneel advies

Heeft u vragen of info? Wij zijn steeds bereikbaar op +32(0) 56 25 40 82

Close popup

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief van YDOLO! We houden je op de hoogte van (exclusieve) kortingen, de nieuwste items en nog veel meer!

    Inschrijven