×

nieuwsbrief

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van onze promoties!
Je aanmelden is akkoord gaan met onze voorwaarden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze filosofie

Zoals onze beste vriend ons overspoelt met liefde en geluk en er telkens in slaagt een glimlach op ons gezicht te toveren, zo willen wij van hem de allergelukkigste hond ter wereld maken. Vertrekkend vanuit de onvoorwaardelijke liefde voor onze hond, gingen wij voor jou op zoek naar het beste van het beste. Waarom zouden we besparen op kwaliteit voor onze favoriete viervoeter, terwijl er geen dag voorbij gaat zonder dat hij z’n liefde en trouw voor ons toont? Te vaak worden we verleid door het esthetische, het fun gehalte aan een product en vergeten daarbij wat écht telt: kwalitatieve ingrediënten en grondstoffen. Daar wil YDOLO verandering in brengen met holistisch en hypoallergeen hondenvoer, pure vleessnacks, 100% natuurlijke koekjes, duurzame en stijlvolle accessoires, die de gezondheid én het welzijn van jouw hond centraal stellen. YDOLO: Your Dog Only Lives Once, laten we ons dan ook samen inzetten om van dat leven het allerbeste te maken!

 

 

Nature’s Quality for Dogs

Zelf streven we ernaar samen met ons gezin een gezond en duurzaam leven te lijden. Maar zeg nu zelf, maakt onze beste vriend niet evenveel deel uit van dat gezin? Puurheid, kwaliteit, natuurlijkheid, dat is nu net waar wij bij YDOLO zoveel belang aan hechten. We werken uitsluitend met pure, zuivere, échte ingrediënten zonder bijproducten. Zo hoef je zelf niet langer de kleine lettertjes te lezen, dat deden wij al voor jou, een eerlijk en duidelijk etiket zodat je echt weet wat er in zit. Onze merken onderscheiden zich bovendien van andere door hun focus op duurzaamheid en een eerlijke productie. Want net zoals we van onze vierpotige vriend houden, houden we van de natuur!

 

YDOLO geen brand, een lifestyle

YDOLO is zo veel meer dan een brand, het is een manier van leven. Wij vinden het mentale welzijn van uw hond even belangrijk als zijn fysieke gezondheid, en dat zie je in onze producten. Of het nu gaat om ons kwalitatief hondenvoer en snacks of om ons gamma aan duurzame accessoires, elk product vertrekt vanuit één centraal gegeven: de onvoorwaardelijke liefde van een baasje voor z’n trouwe viervoeter.

 

Ontdek onze merken

Dibaq Sense Grain Free
100% natuurlijk, holistisch en hypoallergeen hondenvoer met zeer veel vers vlees, verse vis, vers fruit en verse groenten waarvan alle ingrediënten goedgekeurd zijn voor menselijke consumptie. Te verkrijgen in droog- en natvoer voor elk type hond, ook geschikt voor honden met allergieën.
Shop hier onze voeding   

Nature Snacks
Puur natuur, zuivere en glutenvrije vleessnacks voor de echte vleeseters.
Shop hier onze vleessnacks

Hov-Hov Dog Bakery
100% natuurlijke koekjes, guilt-free treats – zelfs voor honden met de moeilijkste allergieën!
Shop hier onze koekjes

Morso
Trendy leibanden, harnassen en halsbanden van intens zacht satijn voor de coolste honden en baasjes.
Shop hier onze Morso accessoires

2.8 Duepuntootto Design for Dogs
Stijlvolle accessoires, handgemaakt uit natuurlijke materialen vanuit het hart van de Italiaanse mode.
Shop hier onze 2.8 accessoires