Sfeerbeeld YDOLO

Kwaliteit, kwaliteit & nogmaals kwaliteit

Dibaq Sense Grain Free – Hypoallergeen hondenvoer & kattenvoer

Hypoallergeen hondenvoer van Dibaq Sense! Vers vlees, vis, groenten & fruit, goedgekeurd voor menselijke consumptie, 100% natuurlijk & graanvrij!

“Gezondheid begint bij gezonde voeding en dat start met kwalitatieve ingrediënten”
Casier Cas, oprichter YDOLO

Onze Filosofie

Tot 75% echt vlees

Veel vers vlees aangevuld met gedehydreerd vlees in ons hypoallergeen hondenvoer en kattenvoer

Vers vlees is het voedzaamst, wordt het makkelijkst verteerd en het best opgenomen door het lichaam. Dit is dus ook het gezondste. Waarom nog gedehydreed vlees toevoegen dan? Vers vlees bestaat voor 2/3 uit water, dus na het kookproces blijft er maar 1/3 over in onze hypoallergene hondenvoeding en kattenvoeding.

Omdat in ons graanvrij hondenvoer nu net kwalitatieve dierlijke proteïnen het allerbelangrijkste zijn voor je trouwe viervoeter, moet je dus vers vlees altijd aanvullen met gedehydreerd vlees. Hier blijft het percentage gelijk na bereiding 1/1. Percentages op een verpakking zijn altijd voor bereiding.

Sfeerbeeld YDOLO | Echt gezonde voeding, snacks & supplementen voor honden & katten

100% Natuurlijk + Gestoomd op lage temperatuur + Verse ingrediënten geschikt voor menselijke consumptie in onze hypoallergene hondenvoeding en kattenvoeding

Wij werken enkel met 100% natuurlijke ingrediënten. Het verse vlees, de verse groenten en het verse fruit in het beste hondenvoer zijn geschikt verklaard voor menselijke consumptie, we werken dus met spiervlees. Het exclusieve recept wordt gestoomd op een lage temperatuur om het maximale aan voedingstoffen, vitaminen & mineralen te bewaren. Hierdoor is dit niet enkel een super gezonde voeding maar ook een enorm lekkere die erg smakelijk wordt ontvangen door zelfs de moeilijkste eters.

Graanvrij

Granen behoren niet tot het natuurlijk dieet van een hond en in het beste hondenvoer. De maag van een hond is van nature erg zuur om gemakkelijk vlees te kunnen verteren en ook om zoveel mogelijk slechte bacteriën te doden. Als een hond veel en langdurig granen (maïs, tarwe, rijst, … ) krijgt, dan wordt deze minder zuur. Zo kunnen veel meer bacteriën overleven en wordt de vertering vertraagd. Dit lijdt vaak tot problemen zoals slappe stoelgang, jeuk, een doffe of ruwe vacht, veel haaruitval, rode plekjes, overgewicht of ondergewicht. Daarnaast bevatten deze ook veel anti-nutriënten. Dit zijn stofjes die de opname van voedingsstoffen belemmeren.

Koop het beste hondenvoer

 

Sfeerbeeld YDOLO

Extra zorg voor vacht & gewrichten in Dibaq Sense hypoallergeen hondenvoer en kattenvoer

1. Prebiotische kruiden in de beste hondenvoeding

Rozemarijn, tijm & oregano zijn natuurlijke antioxidanten die het lichaam helpen ontgiften en de vuile stofjes opruimen. Deze versterken het immuunsysteem waardoor de hond minder snel ziek wordt.

2. Minstens 500mg chondriotine & 500mg glucosamine

De ene gaat de afbraak van kraakbeen tegen, de andere stimuleert de aanmaak er van. Dit zorgt voor soepele en sterke gewrichten. in onze light & senior zit er zelfs tot 750mg van elk.

3. Koud toegevoegde zalmolie

Zo blijven alle essentiële omega 3 & 6 vetzuren optimaal bewaard. Dit zorgt voor een stralende, gezonde en zachte vacht. Ook draagt dit bij tot een goede hersenfunctie en verlaagt het de kans op huidirritaties.

Sfeerbeeld YDOLO | Echt gezonde voeding, snacks & supplementen voor honden & katten

Echt Hypoallergeen hondenvoer + vaste stoelgang

Graan – & glutenvrij, zonder Soja (GMO), zonder zuivelproducten (ei), HFC. Bovendien zitten er in de Dibaq Sense Lam en onze Dibaq Sense Zalm geen kippen- noch runderproteïnen. Daarnaast zijn alle ingrediënten zorgvuldig geselecteerd om zeker geen allergische reacties uit te lokken. De witloofwortel (inuline Fos) & gist (Mos) ondersteunen de goede bacteriën in de darmen. Deze stimuleren ook het immuunsysteem van het maagdarmkanaal voor een mooie vaste ontlasting.

Sfeerbeeld YDOLO | Echt gezonde voeding, snacks & supplementen voor honden & katten
Sfeerbeeld YDOLO

Nog meer supplementen in ons hypoallergeen kattenvoer

1. Cranberry & Citrusextract

Deze zitten boordevol antioxidanten die de nieren ondersteunen en de kans op urineweginfecties verkleinen alsook helpen om ontstekingen te voorkomen.

2. Taurine

Dit is essentieel voor de kat aangezien zij dit niet zelf kunnen aanmaken in tegenstelling tot honden

3. Dental Complex

Ter ondersteuning van de mond en tandhygiene voegen we brandnetel en gember toe. Dit zijn natuurlijke middelen met een antibacteriële werking tegen tandplak en een slechte adem

het beste kattenvoer

 

Sfeerbeeld YDOLO

Ben je ook benieuwd?

Ontdek hypoallergene hondenvoeding en kattenvoeding

Waarom kiezen voor Dibaq SENSE Grain Free? De beste hondenvoeding

Vergelijk onderstaande maar eens met de samenstelling van jouw huidige hondenvoeding en merk het verschil met ons graanvrij hondenvoer!

 • Veel vers vlees 33% tot 47% aangevuld met gedehydreerd vlees waardoor het heel veel dierlijke proteïnen heeft. (De belangrijkste voedingsstoffen voor een hond).
 • Veel verse groenten en fruit ( vezels die belangrijk zijn voor de voeding van de gezonde bacteriën in de darmen)
 • Minstens 55% tot 75% puur, echt vlees (olie of vet niet bijgerekend). Geen afval, bijproducten of mooi verdoezelde omschrijvingen.
 • Chondriotine & Glucosamine (minstens 500mg van elk per recept) (750mg in de light & senior), voor gezonde & soepele gewrichten.
 • Zalmolie (Omega 3 & 6) voor een gezonde huid & vacht, een goede hersenfunctie & een versterkt immuunsysteem. (met een perfecte ratio van 1/4 – omega 3/Omega 6)
 • Prebiotische kruiden met natuurlijke antioxidanten, deze versterken het immuunsysteem.
 • Inuline FOS & MOS stimuleren de goede bacteriën in de darmen & helpen zo de meest gevoelige spijsverteringen een goede, vaste ontlasting te bekomen.
 • Yucca onderdrukt de geur van de ontlasting & windjes. Weg met stinkende scheetjes
 • Geen granen, gluten, tarwe, mais, soja of ei waardoor allergieën & huidaandoeningen (jeuk, uitslag …) kunnen worden voorkomen.
 • Alle verse ingrediënten zijn geschikt verklaard voor menselijke consumptie & 100% natuurlijk.
 • Natvoer met minstens 73% vers vlees, groenten & fruit, chondriotine & glucosamine, prebiotische kruiden.
 • Een ideale calcium/fosfor verhouding.
 • Puppy, Adult, Adult Mini, Light & Senior versie
 • Eend & Kalkoen (Light & Senior), Zalm & Kalkoen (Puppy), Kip & Eend, Zalm & Haring, Lam (mono proteïne)
 • De dieet versie (Light & Senior) heeft amper 9% vet & bevat L-carnitine, wat zorgt voor een super gezond hart & bloedvatensysteem en een verhoogde vetverbranding.

Let's get social

Niets missen van onze gezonde voeding? Volg YDOLO op Instagram of Facebook

Icoon gratis levering | YDOLO - Echt gezonde voeding, snacks & supplementen voor honden & katten

Gratis bezorging vanaf € 49,95

Uw bestelling wordt gratis bezorgd bij bestelbedragen hoger dan € 49,95

Icoon snelle levering | YDOLO - Echt gezonde voeding, snacks & supplementen voor honden & katten

voor 16 u, vandaag verzonden

Besteld voor 16.00u? Dan wordt uw bestelling vandaag verzonden

Icoon veilige betaling | YDOLO - Echt gezonde voeding, snacks & supplementen voor honden & katten

Betaal veilig online

Betaal met een gerust hart online in onze veilige Mollie betaalomgeving

Icoon advies | YDOLO - Echt gezonde voeding, snacks & supplementen voor honden & katten

Gratis professioneel advies

Heeft u vragen of info? Wij zijn steeds bereikbaar op +32(0) 56 25 40 82

Close popup

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief van YDOLO! We houden je op de hoogte van (exclusieve) kortingen, de nieuwste items en nog veel meer!

  Inschrijven