×

nieuwsbrief

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van onze promoties!

Subscription

Je aanmelden is akkoord gaan met onze voorwaarden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verzenden & retourneren

Verzending

YDOLO behandelt uw bestelling met de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten. Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan het bedrijf kenbaar heeft gemaakt.

Bestellingen gedaan en betaald voor 16:00u  worden dezelfde dag verzonden, tenzij een langere leveringstermijn is afgesproken. Wanneer uw pakket klaar is ontvangt u een e-mail op het adres dat u heeft doorgegeven met een trackingcode.

Tijdens de huidige maatregelen die van toepassing zijn (corona), kunnen de levertijden variëren tegenover wat normaal van toepassing is. Wij versturen meestal met PostNL, maar afhankelijk van het land van bestemming en/of gewicht van de zending kan dit ook met DHL of GLS zijn.

Retourneren

Het retouradres vind je hieronder terug,

Out2Send
Delften 23 unit 6
2390 Malle
België

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Gelieve contact met ons op te nemen via info@ydolo.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Producten van 2.8 Duepuntootto, met een levertermijn, die dus geen stockproducten zijn, kunnen niet geretourneerd of omgeruild worden. Deze worden speciaal voor u met de hand gemaakt in Italië, mocht u dus twijfelen over de maat, aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen u zo goed en snel mogelijk verder. Alvast bedankt voor uw begrip.

Voeding en snacks waarvan de verpakking geopend is kunnen wij niet terugnemen of terugbetalen.

Accessoires dienen in hun originele staat te zijn. Wij raden dan ook aan om alles goed te controleren en proper terug te zenden.