×

nieuwsbrief

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van onze promoties!
Je aanmelden is akkoord gaan met onze voorwaarden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tippy Taps

100% natuurlijk – A klasse fruit – gedehydreerd

perfect om te delen

Voor Mens & Dier

Tippy Taps Treats zijn ontworpen voor honden met de gedachte om een product te maken dat zowel honden als mensen graag eten. Daar zijn we in geslaagd met een topkwaliteit dat door beide enorm lekker wordt gevonden. Dit is enkel klasse A fruit die we gebruiken zoals je het vind bij de fruitwinkel.

Vegan & Glutenvrij

100% fruit en niets anders. Doordat wij enkel en alleen veganistische producten verwerken binnen onze firma is er geen enkele kans op kruisbesmetting. We maken er een punt van om de voedselveiligheid van onze producten te garanderen. Zo zijn deze ook allemaal glutenvrij.

Geen GGO/GMO

Al het fruit dat we gebruiken is niet genetisch gemanipuleerd. Het fruit dat we zelf telen alsook het fruit wat we aankopen. Al onze leveranciers moeten NON GMO certificaten kunnen voorleggen van iedere batch die we bij hen aankopen.

Tippy Taps Ananas

Deze zijn extreem rijk aan Bromelaïne, een natuurlijk ontstekingsremmend enzymcomplex alsook rijk aan vitamine C dewelke ook belangrijk is om goede collageenniveaus te onderhouden. Dit helpt mee de gewrichten te ondersteunen.

Tippy Taps Banaan

De ideale traktatie voor actieve honden. Vol Kalium dat helpt bij het versterken van de botten en spiertonus. Vitamine B6 dat een natuurlijke ontstekingsremmer is. En ook Vitamine C. Perfect ook om te trainen.

Tippy Taps Groene Appel

Dit is een vetarme, eiwitarme traktatie boordevol vezels en vitamines om de spijsvertering te helpen. Ze worden aanbevolen bij een slechte adem en ter ondersteuning van de mondhygiëne. Ook ideaal voor oude honden.

Tippy Taps Rode Appel

De zoetere variant van de 2 maar met dezelfde eigenschappen. Helpt dus ook de mondhygiëne en spijsvertering te ondersteunen. “An apple a day, … “

Tippy Taps Kokosnoot

De favoriet van elke hond. Barst van het laurinezuur, een krachtig natuurlijk antischimmelmiddel dat ook een beschermende laag creëert, wat zorgt voor een gezonde huid en vacht. Tegelijkertijd is het een natuurlijke anti-histaminicum, uitstekend om jeuk en tekenbeetontsteking te verminderen.

Tippy Taps Mango

De ultieme anti-verouderings snack. Boordevol alfa- en bètacaroteen, maar ook vitamine E, allemaal krachtige antioxidanten die cellulair verval zullen vertragen. Bovendien is mango een bron van vitamine A, C en B6 die het gezichtsvermogen en het immuunsysteem van uw hond kunnen helpen verbeteren en een natuurlijk ontstekingsremmend effect kunnen hebben.