×

nieuwsbrief

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van onze promoties!
Je aanmelden is akkoord gaan met onze voorwaarden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nature Snacks

Puur natuur in een zuivere vleessnack

Elke hond verdient nu en dan een lekkere snack! Het uiterst ambitieuze team die de Nature Snacks ontwikkelt streeft ernaar gedroogde vleessnacks te creëren van de hoogste kwaliteit en met enkel zuivere ingrediënten. Vertrekkend vanuit de filosofie dat uw trouwe viervoeter enkel het beste van het beste verdient, bestaan deze kwalitatieve hondensnacks enkel uit écht vlees. De vleessnacks bevatten noch bijproducten, nog toegevoegde kleur- smaak- of bewaarmiddelen, en ze zijn ook nog eens graanvrij, glutenvrij én sojavrij! Bovendien zijn ze zorgvuldig lucht gedroogd én met de hand gecontroleerd.

ONTDEK HIER ONZE PURE VLEESSNACKS

Soulfood: voor de fijnproevers onder de honden

Is uw hond, net zoals z’n baasje, een fijnproever? Samen met voedingsdeskundigen werd volgens het natuurlijke dieet van de wolf de Soulfood lijn samengesteld. De Soulfood lijn staat voor vleessnacks die voor minstens 73% uit puur vlees bestaan, waar kruiden, fruit en/of smaakvolle groenten werden toegevoegd. Zo zijn er bijvoorbeeld hondensnacks gemaakt van kwalitatief kippenvlees en smakelijke rode biet en pastinaak. Of wat dacht je van rundvlees gecombineerd met pompoen en veenbes? Ontdek onze verschillende smaken hier.

 

Emsländer Snacks: pure, natuurlijke vleessnacks vrij van gluten, soja en toegevoegde suiker

Naast het Soulfood bieden wij ook de Emsländer snacks aan. Deze bestaan voor maar liefst 96% uit puur vlees, waarbij er keuze is tussen rundvlees, kip, lamsvlees of eend. Deze zijn vrij van graan, soja, toegevoegde suiker en gluten, wat de Emsländer snacks de ideale snack maakt voor honden met voedselallergieën zoals een glutenallergie of graanallergie. Puur, zuiver, en vooral héél lekker – deze treats zijn echt dé perfecte snack voor uw hond.

 

Waarom we van de Nature Snacks houden

Bij YDOLO vinden we het uiterst belangrijk dat de snacks die we onze beste vriend voorschotelen niet alleen lekker zijn, maar ook gemaakt met pure en verse ingrediënten van de allerbeste kwaliteit. Daarom houden we van de Nature Snacks, die vrij zijn van bijproducten en daardoor ook geschikt zijn voor honden met allergieën. Bovendien geeft deze producent, net zoals ons, niet alleen om uw hond, maar ook om de natuur. Al hun producten worden lokaal geproduceerd en er wordt veel tijd en energie gestoken in duurzaamheid en het beperken van de afvalberg.