×

nieuwsbrief

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van onze promoties!
Je aanmelden is akkoord gaan met onze voorwaarden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Morso

De mooiste accessoires uit intens zacht satijn

Voor honden die net zo stijlvol zijn als hun baasjes bieden wij een collectie unieke en exclusieve accessoires van het Italiaanse merk Morso aan. Modieus, tijdloos, en gekenmerkt door die Italiaanse klasse waar we allen zo gek op zijn. Doordat de accessoires gemaakt zijn van Morso’s typerend intens satijn irriteren en schuren ze niet. Dat betekent mooie, kwaliteitsvolte hondenaccessoires die er niet alleen geweldig uitzien, maar ook geweldig goed aanvoelen voor uw hond!

ONTDEK HIER ONZE INTENS ZACHTE ACCESSOIRES

Over Morso

Vertrekkend vanuit de overtuiging dat hondenaccessoires niet alleen praktisch en kwaliteitsvol moeten zijn maar ook de unieke persoonlijkheid van uw hond moeten weergeven, ontwerpt dit Italiaans merk exclusieve, one-of-a-kind accessoires. Door hun mooie kleurcombinaties en speelse details springen de hondenleibanden, harnassen en halsbanden van dit merk er écht uit. Hip & trendy, net zoals hun baasjes! Achter de prachtige accessoires van Morso zit een nog mooier verhaal. De oprichters van dit merk richtten Morso op vanuit hun ongeëvenaarde liefde voor hun eigen hond. In 2014 vonden ze die als verdwaalde puppy, slechts een paar dagen oud, wanhopig schreeuwend. Ze besloten om zich over deze puppy te ontfermen en al snel ontstond een onverbreekbare band tussen hun drietjes. Toen ze tot de conclusie kwamen dat het moeilijk was om hondenaccessoires te vinden die niet alleen kwaliteitsvol zijn, maar ook stijlvol én even uniek als hun hond’s eigen persoonlijkheid, besloten ze zelf aan de slag te gaan.

 

Stijl én comfort

Morso onderscheidt zich van andere merken door het feit dat hun kwaliteitsvolte leibanden, harnassen en halsbanden gemaakt zijn van een sterk maar zacht aanvoelend satijn, wat zorgt voor comfort én stevigheid! Dit materiaal is bovendien wasbaar op 40°C, zodat uw hond zich naar hartenlust buiten kan uitleven zonder dat u zich daarbij zorgen moet maken over z’n trendy accessoire. De accessoires zijn stuk voor stuk gemaakt in Italië en zijn handmatig verstevigd.

 

Waarom we van Morso houden

Met YDOLO zoeken wij steeds naar merken waar een hond écht als een volwaardig familielid gezien wordt, en daardoor het beste van het beste verdient. Daarom houden we van Morso en sluiten we ons volledig aan bij de overtuiging dat geen enkele hond hetzelfde is. Of je nu houdt van de speelsheid en gekke trekjes van je hond, of juist z’n lieve blik en de warmte die hij je iedere dag bezorgt, Morso heeft vast en zeker een accessoire dat z’n unieke persoonlijkheid weergeeft!