×

nieuwsbrief

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van onze promoties!
Je aanmelden is akkoord gaan met onze voorwaarden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel vers vlees aangevuld met
gedehydreerd vlees.

Vers vlees is het lekkerst en wordt het best opgenomen door het lichaam, dit is dan ook het gezondste. Wel moet je dit altijd aanvullen met gedehydreerd vlees wat we hier dus ook doen.

Een explosie aan
overheerlijke smaken!

Waarom? Vers vlees bestaat uit 2/3 water, dus na het kookproces blijft er nog 1/3 over. Omdat nu net kwalitatieve dierlijke proteïnen het allerbelangrijkst zijn voor een hond, moet je vers vlees altijd aanvullen met gedehydreerd vlees wat 1/1 is. Anders vult men aan met teveel minderwaardige plantaardige eiwitten.

Minstens 55% tot zelfs
70% echt, puur vlees!

Exclusief recept &
kookproces = superlekker

Wij werken enkel met 100% natuurlijke & pure ingrediënten. Deze zijn allemaal HFC (Human Food Consumption) geschikt verklaard voor menselijke consumptie. De voeding wordt op een lage temperatuur (90°C) gestoomd zo blijven er een maximaal aan voedingsstoffen bewaard.
Enkel ingrediënten van topkwaliteit, echt spiervlees, geen afval of bijproducten! Bovendien is onze Dibaq Sense voeding overheerlijk van smaak, jouw viervoeter geniet van een hoge dosis vers vlees, aangevuld met verse groeten, fruit & kruiden. Daardoor wordt onze voeding als enorm smakelijk ervaren, zelfs door de aller moeilijkste eters.

Een echte ervaring voor de

5 zintuigen…

ydolo nummer 1

Hoor het!

Heerlijk krokant! Dibaq Sense wordt gekookt met 100% natuurlijke ingrediënten: Vers vlees, verse vis (Kalkoen, Kip, Eend, Zalm, Lam, Hert en Everzwijn) en vers fruit, verse groenten met natuurlijke antioxidanten.

ydolo crunch
ydolo voer
ydolo nummer 2

Ruik het!

Dibaq Sense is een exclusief hypoallergeen recept die GEEN tarwe, mais, rijst, soja, gluten of eieren bevat

ydolo nummer 3

Zie het!

Dibaq Sense is Graanvrij. Alle recepten zijn gemaakt met tuinaardappelen speciaal voor honden met een gevoelige maag en spijsvertering.

ydolo oog
ydolo honden afdruk
ydolo nummer 4

Voel het!

Dibaq Sense is energie omdat het natuurlijke prebiotica bevat die het immuunsysteem van de hond versterken. Daarnaast bevat het gewrichtsbeschermers (chondriotine & glucosamine) in grote hoeveelheden. Deze zorgen voor sterke en soepele gewrichten.

ydolo nummer 5

Proef het!

Dibaq Sense is een exclusief recept zelfs geliefd door de grootste fijnproevers omdat het de perfecte combinatie is van natuurlijke ingrediënten geschikt voor menselijke consumptie met een unieke smaak.

ydolo honden snacks

Enthousiat geworden over ons product?

Graan- en glutenvrij

 

Granen behoren niet tot het natuurlijk dieet van een hond.
De maag van een hond is van nature erg zuur om vlees te verteren en ook om zoveel mogelijk slechte bacteriën te doden. Als je hond veel en langdurig granen (mais, rijst, tarwe, … ) krijgt, dan wordt deze minder zuur. Zo kunnen veel meer bacteriën overleven, wordt de vertering verstoord en de uitscheiding vertraagd. Dit lijdt vaak tot problemen met een slappe stoelgang, jeuk, een doffe of ruwe vacht, veel haaruitval, overgewicht of ondergewicht.

 

 

 

 

Extra zorg voor vacht & gewrichten

 

 1. Prebiotische kruiden (rozemarijn, tijm & oregano) zijn natuurlijke antioxidanten. Deze versterken het immuunsysteem waardoor de hond minder snel ziek wordt.
 2. Minstens 500mg chondriotine & 500mg glucosamine: De ene gaat de afbraak van het kraakbeen tegen, de andere stimuleert de aanmaak ervan. Dit zorgt voor soepele en sterke gewrichten. Meestal zit dit niet of in heel beperkte
  mate in andere soorten droge voeding.
 3. Koud toegevoegde zalmolie: dit zorgt
  voor een stralende, zachte en gezonde vacht. Doordat we de zalmolie koud toevoegen en niet verhitten blijven
  alle essentiële omega 3 & 6 vetzuren optimaal bewaard. Deze draagt ook bij tot een goede hersenfunctie en verlaagt de kans op mogelijke huidirritaties.

 

Vaste stoelgang

 

Witloofwortel (Inuline FOS) & gist (MOS) ondersteunen de goede bacteriën in
de darmen en verhogen de natuurlijke weerstand tegen slechte bacteriën. Deze stimuleren ook het immuunsysteem van het maagdarmkanaal voor een mooie vaste ontlasting.

 

 

Echt hypoallergeen

 

Graan & glutenvrij, zonder soja, zonder
ei, HFC. Bovendien zitten er geen kippenproteïnen in onze zalm en lam recepten. Bij YDOLO vind je enkel producten met een eerlijke verpakking en een duidelijke samenstelling.

Alle ingrediënten zijn zorgvuldig uitgekozen om zeker geen allergieën uit te lokken.

Als je bij ons de Dibaq Sense Lam neemt, dan zitten hier enkel lamsproteïnen in
en geen kip, rund of andere dierlijke eiwitten. Bij ons staan alle vleessoorten en proteïnebronnen duidelijk vooraan op de verpakking vermeld dus als je naar de samenstelling kijkt, zie je geen andere dierlijke eiwitten staan.
Belangrijk om weten: olie is gelijk
aan 100% vet. Hier zitten dus geen proteïnen in. Met andere woorden een hond met kippenallergie reageert nooit op kippenolie. Als men spreekt over een allergie bij een hond, dan gaat dit in 99.9% van de gevallen over een allergie voor een bepaald soort proteïne. Dus nooit over vet.

 

Holistisch

 

Het recept werd getest en verbeterd volgens zijn effecten. We kijken niet enkel naar de kwaliteiten van de ingrediënten maar naar de resultaten/effecten van het recept zowel op de fysiek als op het mentale. (geen opgeblazen gevoel, vlotte stoelgang, … )

 

Geen GGO/GMO

 

Geen soja of ander genetisch gemanipuleerde organismen (GGO) in onze voeding, ook geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en bewaarmiddelen

 

Te dikke of oudere honden (+7 jaar)

 

Dibaq Sense Light & Senior bevat extra L-carnitine. Dit zorgt voor een goede werking van het hart en bloedvatensysteem en voor een verhoogde vetverbranding. De hoeveelheden chondriotine & glucosamine zijn hier verhoogd naar 750 mg van elk, om zo de gewrichten maximaal te ondersteunen.

 

Bovendien bevat de Light & Senior amper 9% vet.

 

Er werd eveneens mango toegevoegd, deze zorgt voor een lage en stabiele bloedsuikerspiegel.. Ten slotte zorgt het ook voor een verzadigend gevoel en verbetert het de vetverbranding. Kortom de ideale hondenvoeding voor honden met overgewicht of voor honden die ouder zijn dan 7 jaar omdat deze ook minder bewegen en meer ondersteuning nodig hebben van de gewrichten.

Ongeëvenaard natvoer

 

EEN CULINAIRE ERVARING
VOOR ELKE VIERVOETER

 

 • Minstens 73% vers vlees
 • Zalmolie
 • Prebiotische kruiden
 • Verse groenten & fruit
 • 100% natuurlijk
 • Overheerlijk van smaak, zelfs voor de aller moeilijkste eters!

Beginnen met

Dibaq Sense

Aangezien onze ingrediënten veel verser en puurder zijn
dan de meeste hondenbrokken, is het essentieel om
geleidelijk aan over te schakelen. De maag en darmen
moeten zich aanpassen aan het pure, verse recept van
de Dibaq Sense graanvrije hondenvoeding. Doe je dit niet,
dan is de kans op slappe stoelgang de eerstvolgende
dagen groot. Je zal merken dat je hond de eerste weken
ook meer drinkt en iets sneller naar het toilet gaat maar
dit stabiliseert zich snel.

Wij adviseren om binnen de 7 dagen volledig over te
schakelen, bekijk hieronder ons voedingsschema:

“Een gezonde en

gelukkige hond

start bij gezonde,

graanvrije en

natuurlijke

voeding met veel

kwalitatief vlees.”

Wil je meer te weten komen over het voedingsschema?

Voor de puppy’s

Voor de volwassen
mini’s (-10kg)

ydolo food 56
ydolo food 70
ydolo food 58
Verse kalkoen, verse zalm met verse appels en wortel
Verse zalm, verse haring met verse spinazie, wortel en appels
Vers lamsvlees met verse sperziebonen en appels

Voor de volwassenen

Oudere
of te dikke honden

ydolo food 60
ydolo food 55
ydolo food 67
ydolo food 58
Verse kip, verse eend met verse mango, appels, bosbessen en champignons
Vers lamsvlees met verse sperziebonen en appels
Verse zalm met verse spinazie, wortel en appels
Verse eend, verse kalkoen met verse mango, appels, bosbessen en champignons

Natvoer

Dibaq Sense natvoer bevat dezelfde ingrediënten en smaken zoals de droge voeding: lam, zalm, kip en eend. Binnen het natvoer hebben we een extra smaak: Wild; vers everzwijn en vers hertenvlees met paprika, bosbessen en zoete aardappel.

ydolo-food-collection