×

nieuwsbrief

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van onze promoties!
Je aanmelden is akkoord gaan met onze voorwaarden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Prachtige designs, lokale productie en duurzame materialen. Hier bij YDOLO geven wij niet alleen om uw hond, maar ook om de natuur!
Daarom bleek 2.8 vanaf het begin een match made in heaven. Vanuit de overtuiging dat we net zoals voor onszelf ook voor onze hond naar duurzaamheid, kwaliteit en schoonheid zouden moeten streven, kozen we voor de producten van 2.8.

Onze hond is ons even dierbaar als elk ander familielid, wat betekent dat we steeds zoeken naar de béste kwaliteit. Dat betekent niet alleen gezonde voeding gemaakt met pure en natuurlijke ingrediënten, maar ook comfortabele en kwaliteitsvolte accessoires, van een goede halsband tot het kussen waar je hond dagelijks op vertoeft. En stiekem vinden we het ook wel heel leuk dat ze zo mooi staan in ons interieur! Bovendien mag alles in de wasmachine op 30°C.

 

“Stijlvolle hondenaccessoires gemaakt van de beste natuurlijke materialen én met respect voor onze aarde. Voor baasjes die enkel the best of the best voor hun lieve vriend willen, en daar stiekem zelf van willen meegenieten.