×

nieuwsbrief

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van onze promoties!
Je aanmelden is akkoord gaan met onze voorwaarden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jaarbeurs Roeselare 2022

Bezoek ons dit jaar van 1 tem 11 november op de Jaarbeurs in Roeselare ๐Ÿถ

YDOLO – Your Dog & Cat Only Live once | DE GEZONDSTE VOEDING en SNACKS VOOR HOND & KAT

Bij ons ligt de focus puur op kwaliteit. Dit begint bij de grondstoffen en de productiewijze. Al onze producten komen uit Europa en zijn allemaal 100% natuurlijk en zonder artificiรซle smaakstoffen noch bewaarmiddelen. ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ

Kom zeker eens langs om kennis te maken en voor gratis vrijblijvend voedingsadvies! ๐Ÿ˜

Dibaq Sense is een graanvrije honden en kattenvoeding met echt spiervlees, geen afval of bijproducten. Deze wordt op een lage temperatuur gestoomd ๐Ÿ˜‹. Vers Vlees, vers fruit en verse groenten die goedgekeurd zijn voor menselijke consumptie. Alle supplementen zijn ook reeds toegevoegd in de juiste ratio’s ๐Ÿ’ช. Dus perfect voor gevoelige maagjes, ondersteunt de gewrichten en het immuunsysteem.

Dibaq produceert al meer dan 60j voeding voor honden en katten maar de SENSE lijn bestaat nog maar 5j, dit is hun meest kwalitatieve en gezondste voeding. Al meer dan 20j werken ze heel nauw samen met de universiteiten van Madrid & Valencia ๐Ÿฅผ.

De resultaten van de voeding zie je echt na 3 maanden. Gedaan met jeuk! De honden hebben meer haar, dit is voller van kleur en veel zachter, ook verliezen ze er veel minder. Daarnaast geen stinkende scheetjes meer of opgeblazen gevoel meer ๐Ÿฅฐ.

Enkele honden die reeds op Dibaq Sense Grainfree staan