×

nieuwsbrief

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van onze promoties!
Je aanmelden is akkoord gaan met onze voorwaarden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hov-Hov Dog Bakery

100% natuurlijke beloningskoekjes, zelfs voor honden met de moeilijkste allergieën!

Wil je je favoriete viervoeter belonen met een lekkere snack, zonder dat z’n gezondheid daaraan moet lijden? Geen probleem! Voor wie z’n hond graag eens verwent, maar tegelijkertijd veel belang hecht aan zijn gezondheid bieden wij de snacks van Hov-Hov Dog Bakery aan. Hov-Hov Bakery biedt 100% natuurlijke treats die bijdragen aan een gezond en lang leven voor uw beste vriend. Dat betekent geen bewaarmiddelen, toegevoegde kleur- of smaakstoffen. Enkel écht vlees en véél groenten, waar bovendien ook honden met de meest moeilijke allergieën of honden met overgewicht mogen van genieten! Puur natuur in een lekker koekje, voor élke hond.

ONTDEK HIER ONZE NATUURLIJKE KOEKJES

Over Hov-Hov Dog Bakery

Het is niet gemakkelijk om lekkere hondensnacks te vinden die ook nog eens gezond zijn én gemaakt zijn van pure, natuurlijke ingrediënten. Dat ondervonden ook de oprichters van Hov- Hov Bakery, dus besloten ze om er dan maar zelf te gaan maken! Het begon allemaal met het maken van treats voor hun eigen Boston Terrier Bilbi, maar al snel hoorden ook andere hondenbaasjes over die lekkere & gezonde snacks. Meer en meer mensen kregen interesse en keken er naar uit hun eigen vierpotige vrienden ook te verwennen met deze heerlijke, guilt-free treats. Wat volgde was het oprichten van een heuse hondenbakkerij in Slovenië, waar hondenbaasjes graag langskomen voor verse en gezonde hondensnacks die bijdragen tot een gezonder én langer leven van de hond. Ondertussen heeft Hov-Hov Dog Bakery al vestigingen ver buiten Slovenië en werken ze samen met grote distributeurs. De focus ligt momenteel op producten voor honden met specifieke behoeften, zoals honden met allergieën en hondjes op dieet.

 

De Dog Bakery’s “Food Philosophy”

Alle producten van Hov-Hov Dog Bakery zijn bedoeld om uw trouwe viervoeter een gezond én lang leven te geven, wat hij meer dan wie dan ook verdient! De dog treats zijn niet alleen 100% natuurlijk (dus geen bewaarmiddelen of toegevoegde kleur- en smaakstoffen), ze bevatten ook geen toegevoegde suikers en zout, geen gluten, en zijn heel laag in calorieën. Zo kunnen we onze favoriete buddy nu en dan eens lekker verwennen, en ervoor zorgen dat hij tegelijk fit blijft! Daarnaast bevatten de producten enkel écht vlees en heel veel groenten van lokale origine.

 

Waarom we van Hov-Hov Dog Bakery houden

Wij richtten YDOLO op vanuit de onvoorwaardelijke liefde voor onze eigen honden en de sterke overtuiging dat we als baasje onze beste vriend het allerbéste leven willen geven. Your Dog Only Lives Once – Let’s make it the best one possible! Dat betekent niet alleen de liefde die hij verdient, maar ook de puurste ingrediënten en simpelweg de beste kwaliteit wat betreft voeding en snacks. Hov-Hov Dog Bakery is een merk dat ons heel nauw aan het hart ligt vanwege het belang dat zij hechten aan de effecten van hondenvoeding en treats op uw de gezondheid en levensduur van het dier. Met niets dan natuurlijke ingrediënten creëren zij caloriearme, glutenvrije snacks waar zowel honden als hun baasjes blij van worden.