×

nieuwsbrief

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van onze promoties!
Je aanmelden is akkoord gaan met onze voorwaarden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

2.8 Duepuntootto
Design for Dogs

Praktische en stijlvolle hondenaccessoires, handgemaakt uit natuurlijke materialen vanuit het hart van de Italiaanse mode

Stijlvolle hondenaccessoires gemaakt van de beste natuurlijke materialen én met respect voor onze aarde, dat is 2.8 Duepuntootto. Dit Italiaanse merk biedt prachtige accessoires aan, van halsbanden tot kussens, allemaal handgemaakt in Toscane, het hart van de Italiaanse mode. Voor baasjes die enkel the best of the best voor hun lieve vriend willen, en daar stiekem zelf van willen meegenieten.

ONTDEK HIER ONZE DESIGN ACCESSOIRES

 

Over 2.8 Duepuntootto

2.8 Duepuntootto werd in 2016 opgericht door fotografe Anna Bussolotto. Zij was op zoek naar hondenaccessoires die even stijlvol als praktisch zijn en bovendien een gesofisticeerde touch zouden geven aan haar eigen interieur. Met 2.8 bekoort zij hondenliefhebbers keer op keer met exclusieve collecties van alledaagse accessoires in elegante designs. Naast het feit dat deze er simpelweg prachtig uit zien zijn ze ook nog eens functioneel én makkelijk te onderhouden!

Tijdens de productie, die volledig in Italië plaatsvindt, wordt gewerkt met duurzame en natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit en met veel respect voor het milieu. Een merk naar ons hart dat gelijkstaat aan eerlijkheid, kwaliteit en schoonheid!

 

Luxe & comfort voor uw hond én uzelf!

“Cool dogs need cool accessories,” is wat oprichter Anna Bussolotto van Duepuntootto in het achterhoofd hield bij het creëren van haar collecties. De producten van Duepuntootto zien er niet alleen prachtig uit, ze bieden ook comfort en luxe voor zowel u en uw hond. Of je nu op zoek bent naar een leuke halsband om je hond er geweldig te laten uitzien voor z’n dagelijkse wandeling, of je interieur wil opfleuren met een stijlvolle hondenmand, Duepuntootto heeft het. Door het gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen kunnen zowel je hond als jijzelf jarenlang genieten van de luxueuze artikelen. Bovendien mag alles in de wasmachine!

 

Waarom we van 2.8 houden

Prachtige designs, lokale productie en duurzame materialen. What’s not to like? Hier bij YDOLO geven wij niet alleen om uw hond, maar ook om de natuur! Daarom bleek 2.8 vanaf het begin een match made in heaven. Vanuit de overtuiging dat we net zoals voor onszelf ook voor onze hond naar duurzaamheid, kwaliteit en schoonheid zouden moeten streven, kozen we voor de producten van 2.8. Onze hond is ons even dierbaar als elk ander familielid, wat betekent dat we steeds zoeken naar de béste kwaliteit. Dat betekent niet alleen gezonde voeding gemaakt met pure en natuurlijke ingrediënten, maar ook comfortabele en kwaliteitsvolte accessoires, van een goede halsband tot het kussen waar je hond dagelijks op vertoeft. En stiekem vinden we het ook wel heel leuk dat ze zo mooi staan in ons interieur!