×

nieuwsbrief

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van onze promoties!
Je aanmelden is akkoord gaan met onze voorwaarden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dibaq Sense Grain Free – Dé Gezondste voeding voor honden en katten

“Gezondheid begint bij gezonde voeding en dat start met kwalitatieve ingrediënten”

– Casier Cas

Veel vers vlees aangevuld met gedehydreed vlees, tot 70% echt vlees

Vers vlees is het voedzaamst en wordt het makkelijkst verteerd en het best opgenomen door het lichaam. Dit is dus ook het gezondste. Waarom nog gedehydreed vlees toevoegen dan? Vers vlees bestaat voor 2/3 uit water, dus na het kookproces blijft er maar 1/3 over. Omdat nu net kwalitatieve dierlijke proteïnen het allerbelangrijkste zijn voor je trouwe viervoeter, moet je dus vers vlees altijd aanvullen met gedehydreerd vlees. Hier blijft het percentage gelijk na bereiding 1/1. Percentages op een verpakking zijn altijd voor bereiding.

100% Natuurlijk + Gestoomd op lage temperatuur + Verse ingrediënten oorspronkelijk voor menselijke consumptie

Wij werken enkel met 100% natuurlijke ingrediënten. Het verse vlees, de verse groenten en vers fruit waren oorspronkelijk voor menselijke consumptie. Het exclusieve recept wordt gestoomd op een lage temperatuur om het maximale aan voedingstoffen, vitaminen & mineralen te bewaren. Hierdoor is dit niet enkel een super gezonde voeding maar ook een enorm lekkere die erg smakelijk wordt ontvangen door zelfs de moeilijkste eters.

Graan – & Glutenvrij

Granen behoren niet tot het natuurlijk dieet van een hond. De maag van een hond is van nature erg zuur om gemakkelijk vlees te kunnen verteren en ook om zoveel mogelijk slechte bacteriën te doden. Als een hond veel en langdurig granen (maïs, tarwe, rijst, … ) krijgt, dan wordt deze minder zuur. Zo kunnen veel meer bacteriën overleven en wordt de vertering vertraagd. Dit lijdt vaak tot problemen zoals slappe stoelgang, jeuk, een doffe of ruwe vacht, veel haaruitval, rode plekjes, overgewicht of ondergewicht.

Extra zorg voor vacht & gewrichten

1. Prebiotische kruiden

(Rozemarijn, tijm & oregano) zijn natuurlijke antioxidanten. Deze versterken het immuunsysteem waardoor de hond minder snel ziek wordt.

2. Minstens 500mg chondriotine & 500mg glucosamine

De ene gaat de afbraak van kraakbeen tegen, de andere stimuleert de aanmaak er van. Dit zorgt voor soepele en sterke gewrichten.

3. Koud toegevoegde zalmolie

Zo blijven alle essentiële omega 3 & 6 vetzuren optimaal bewaard. Dit zorgt voor een stralende, gezonde en zachte vacht. Ook draagt dit bij tot een goede hersenfunctie en verlaagt het de kans op huidirritaties.

Echt Hypoallergeen + vaste stoelgang

Graan – & glutenvrij, zonder Soja (GMO), zonder ei, HFC. Bovendien zitten er in de Dibaq Sense Lam en onze Dibaq Sense Zalm geen kippen- noch runderproteïnen. Daarnaast zijn alle ingrediënten zorgvuldig geselecteerd om zeker geen allergische reacties uit te lokken. De witloofwortel (inuline Fos) & gist (Mos) ondersteunen de goede bacteriën in de darmen. Deze stimuleren ook het immuunsysteem van het maagdarmkanaal voor een mooie vaste ontlasting.

Holistisch

De recepten werden getest en verbeterd volgens hun effecten. We kijken niet enkel naar de kwaliteiten van de ingrediënten maar ook naar de effecten/resultaten van het recept op zowel het fysieke & mentale (geen opgeblazen gevoel, vlot naar het toilet, gelukigge hond, … ).

Geen kunstmatige smaakstoffen en bewaarmiddelen + Geen GGO/GMO

Geen Soja of andere genetisch gemanipuleerde organismen (GGO) in onze voeding en ook niets van artificiële smaakversterkers noch bewaarmiddelen. Puur natuur.

Te dikke of oudere honden (+7jaar)

1. Extra L-Carnitine

Dit bevordert een goede werking van het hart en bloedvaten systeem + verhoogt de vetverbranding.

2. Extra chondriotine & glucosamine, elk 750mg

Dit voor een maximale ondersteuning van de gewrichten, dus 250mg meer dan in onze andere recepten

3. Amper 9% vet

Heel magere voeding met enkel licht verteerbaar wit vlees en toch nog veel eiwitten.

4. Mango

Deze zorgt voor een lage en stabiele bloedsuikerspiegel, zorgt voor een verzadigend gevoel en verbetert de vetverbranding.

Waarom kiezen voor Dibaq SENSE Grain Free?

Vergelijk onderstaande maar eens met de samenstelling van jouw huidige hondenvoeding en merk het verschil!

 • Veel vers vlees 33% tot 47% aangevuld met gedehydreerd vlees waardoor het heel veel dierlijke proteïnen heeft. (De belangrijkste voedingsstoffen voor een hond).
 • Veel verse groenten en fruit 4% ( vezels die belangrijk zijn voor de voeding van de gezonde bacteriën in de darmen)
 • Minstens 55% tot 70% puur, echt vlees (olie of vet niet bijgerekend). Geen afval, bijproducten of mooi verdoezelde omschrijvingen.
 • Chondriotine & Glucosamine (minstens 500mg van elk per recept) (750mg in de light & senior), voor gezonde & soepele gewrichten.
 • Zalmolie (Omega 3 & 6) voor een gezonde huid & vacht, een goede hersenfunctie & een versterkt immuunsysteem. (met een perfecte ratio van 1/4 – omega 3/Omega 6)
 • Prebiotische kruiden met natuurlijke antioxidanten, deze versterken het immuunsysteem.
 • Inuline FOS & MOS stimuleren de goede bacteriën in de darmen & helpen zo de meest gevoelige spijsverteringen een goede, vaste ontlasting te bekomen.
 • Yucca onderdrukt de geur van de ontlasting & windjes. Weg met stinkende scheetjes
 • Geen granen, gluten, tarwe, mais, soja of ei waardoor allergieën & huidaandoeningen (jeuk, uitslag …) kunnen worden voorkomen.
 • Alle verse ingrediënten zijn geschikt verklaard voor menselijke consumptie & 100% natuurlijk.
 • Natvoer met minstens 73% vers vlees, groenten & fruit, chondriotine & glucosamine, prebiotische kruiden.
 • Een ideale calcium/fosfor verhouding.
 • Puppy, Adult, Adult Mini, Light & Senior versie
 • Eend & Kalkoen (Light & Senior), Zalm & Kalkoen (Puppy), Kip & Eend, Zalm & Haring, Lam (mono proteïne)
 • De dieet versie (Light & Senior) heeft amper 9% vet & bevat L-carnitine, wat zorgt voor een super gezond hart & bloedvatensysteem en een verhoogde vetverbranding.